Tast poètic amb Francesc Gelonch

by Astrid

Dimecres 29 de juny a 2/4 de 8 del vespre, s´ofereix el darrer tast poètic de la temporada a l´Ateneu de Sant just Desvern.

Comtarem per aquesta vetllada amb la presència d´en Francesc Gelonch, escriptor, traductor i artista interdisciplinàri, on recitarà fragments del seu últim llibre “La Mandra no és un ocell”.  El vi escollit per aquest maridatge serà el Mas Donís negre 2015 del Celler Cooperatiu de Capçanes, de la D.O. Montsant. Vi jove fresc, afruitat i lleuger, elaborat amb les varietats garnatxa negra, carinyena, syrah, merlot i altres. Recomanem beure’l frec per aquest dies calorosos d’estiu.

Acte organitzat per LaBreu Edicions, Cal llibreter i amb la col·laboració de l´Ateneu de Sant just i El Celler de Can Mata.

LA MANDRA NO ÉS UN OCELL, de Francesc Gelonch

Entrades relacionades