tast poètic amb en Josep-Ramon Bach i el celler Vinyes d’en Gabriel

by Astrid

Divendres 3 de febrer a les 8 del vespre, oferim el primer tast poètic de l’any a Cal Llibreter, a Sant just Desvern.

Comtarem per aquesta vetllada amb la presència d’en Josep-Ramon Bach, poeta, narrador i dramaturg, on recitarà fragments del seu últim llibre “En Abstracte”, i presentat per la seva editora Ester Andorrà de LaBreu Edicions.

El vi escollit per aquest tast serà el L’Heravi negre 2015 del Celler Vinyes d’en Gabriel de Darmós, de la D.O. Montsant. Vi negre elaborat amb les varietats de raïm 60% Garnatxa, 20% Carinyena i 20% Syrah. Vi jove que desprén intensos aromes de fruits vermells i herbes silvestres. Es llaminer i amb intensos sabors. El maridatge perfecte per un divendres al vespre.

Acte organitzat per LaBreu Edicions, Cal llibreter i la col·laboració de El Celler de Can Mata.

Entrades relacionades