by Astrid

La garnatxa Valenta #Paralosvalientes

Un Vi Solidari per un Projecte Important, on l’Associació Molinenca de Tast no podia estar absent

Els nostres amics de l’Associació Terra de Garnatxes han elaborat el vi amb Garnatxes de diferents zones del país, amb la participació dels cellers: Clos Figueras, DOQ Priorat, Edetària, DO Terra Alta, Finca Viladellops, DO Penedès, Lagravera, DO Costers del Segre, La Vinyeta, DO Empordà, Vinyes Domènech, DO Montsant.
La Garnatxa Valenta recaptarà fons per a crear el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa. I només s’han produït 800 ampolles. Una edició limitada i numerada, que es donarà a canvi d’un donatiu de 15 €, que aniran íntegrament destinat al projecte #ParaLosValientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El dibuix de l’etiqueta és obra de Dídac Perianes, un nen de 13 anys que ha volgut transmetre que ens estem jugant el futur del planeta, un món on quan només quedin robots, sabran entendre de la importància de la terra i que cal cuidar-la. Va ser la seva mare qui va transformar el dibuix en el gravat que s’ha fet servir com a imatge per fer l’etiqueta. Un gravat realitzat a l’Ateneu de Cerdanyola, al taller que dirigeix la Mercè Martínez, Llicenciada en Belles Arts, Sommelier i vicepresidenta de l’Associació Molinenca de Tast.

A més, el vi compta amb l’apadrinament de Pedro Ballesteros, Master of Wine, i Cristina Riba, periodista de TV3 i actual conductora del Telenotícies Cap de Setmana.

Al projecte hi col·laborem també una sèrie d’entitats que ens hem sumat a la causa aportant altruistament la nostra feina: Associació Molinenca de Tast i Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, encarregats de la distribució i venda del vi, PCatS Comunicació, encarregats de portar la comunicació; Parramon, amb els suros; Ramondin, amb les càpsules; Servin Etiquetes, en la producció de les etiquetes; i Verallia amb les ampolles.

La presentació del Vi serà diumenge 23 de setembre a les 17h a l’espai Selecció de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya (moll de la Marina, Barcelona).

Us hi esperem

@molinencadetast

Entrades relacionades