TAST DE PRIMAVERA 2021 al Celler Bàrbara Forés

by Astrid

Després d’un any de confinaments, sembla que aquesta setmana santa les restriccions afluixen i el Celler Bàrbara Forés podran reemprendre les activitats enoturístiques. Ens fa especial il.lusió que és recuperi el TAST DE PRIMAVERA, activitat que aquest any arriba a la seva vuitena edició.

 

Podrem passejar per la finca de La Sendroseta, un espai especial on neix Abrisa’t, la Garnatxa Blanca brisada. Una parcel.la que mira al Port i d’on podem gaudir dels paisatges de secà propis de la comarca de la Terra Alta, a la vegada que tastem alguns dels vins que elaboren. A continuació, podrem visitar el celler: una casa pairal amb més de cent anys d’història. Tast de 6 vins.

 

Dies: del 27 de març al 4 d’abril

Hora: 10h / 11:30h  / 17h – a consultar

Preu: 25€

Places limitades amb reserva prèvia.

Durada: 2’5 / 3 hores.

Més info a pili.sanmartinferrer@gmail.com 669675038 / 620130814

Tickets: https://www.cellerbarbarafores.com/producte/tast-de-primavera/

 

Donades les circumstàncies, els grups són molt reduïts i l’activitat es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat necessàries: desplaçament amb cotxe propi fins a la finca, distància i ús de mascareta.  En cas que les mesures de mobilitat canviessin i es tornés a activar el confinament municipal o comarcal, es retornaria l’import de la reserva. 

 

Més informació: https://www.cellerbarbarafores.com/2021/03/18/tast-de-primavera-2021/ 

Entrades relacionades