Priorat, el documental

by Astrid

El documental Priorat es va estrenar el passat mes d’Octubre al 61 Semana Internacional de Cine, Seminci, a Valladolid

Dirigit per David Fernández de Castro, explica la història de cinc persones que van participar en la transformació radical d’una comarca tan deprimida en un dels territoris del vi més prestigiosos del món: René Barbier, Daphne Glorian-Solomon, Álvaro Palacios, Josep Lluís Pérez i Carles Pastrana, també reconeguts com Els 5 magnífics

Priorat ha guanyat el Premi Vi Català al 6è Festival Internacional del Vi i el Cava, Most Festival, el Premi Ciutat de Reus i premi del públic del Memorimage de Reus, cal destacar la gran acollida al International Documentary Film Amsterdam, IDFA. Recentment ha estat nominat per la Acadèmia del Cinema Català com a un dels finalistes, a millor documental, dels Premis Gaudí 2017

Produida per Lastor Media, Un Capricho Producciones i Televisió de Catalunya, el documental serà emès demà 3 de Gener, al Sense Ficció de TV3, a les 21,55 h

Recomenem acompanyar la projecció amb un vi del Prioratpriorat-img-20170102-wa0011priorat-img-20170102-wa0007priorat-img-20170102-wa0022

Entrades relacionades