barraca entre vinyes

by Astrid

Tothom té pares, avis, besavis que vivien i treballaven del camp, cuidant les vinyes, les ovelles, fent de llenyataires, entre altres feines.

Passaven tantes hores i dies fora de casa que l’únic lloc on es podien aixoplugar era en les típiques barraques de pedra, on guardaven les eines, menjaven i dormien, i de pas vigilaven als invasors de la vinya.

Les barraques de pedra es troben totalment integrades al paisatge de vinya i bosc per poder viure una experiència entre vinyes, descobrint la natura i estant en contacte amb l’ecosistema que envolta l’activitat vinícola.

A les barraques s’accedeix per camins rurals per no alterar el medi, no disposen ni d’electricitat ni d’aigua corrent, però unes llums de led il.luminen la barraca creant un ambient acollidor i romàntic. Al rentamans trobem una gerra d’aigua com les d’abans per la neteja personal. L’inodor és sec, 100% biodegradable i higiènic.

La zona de jardí amb la taula, els bancs i les hamaques et transmetran pau i relax mentre sents el cant dels ocells i l’olor a farigola o romaní.

Un esmorzar variat i elaborat amb productes de la terra us donarà el bon dia i només haureu de decidir si esmorzar a dintre de la barraca o al costat de les vinyes.

Us recomanem viure l’experiència de dormir i esmorzar en una barraca de pedra entre vinyes al massís del Garraf.

Aquí és on començareu a embolicar-vos de l’aroma del vi elaborat amb les vinyes que envolten a les barraques.

Per a més informació contacteu amb el telèfon: 640 71 70 95

E-mail: info@barracaentrevinyes.com

Adreça: C/ Font del Cuscó, 16   L’ Arboçar (Avinyonet del Penedès)

Entrades relacionades