Centenari de l’Ateneu de Sant Just Desvern

by Astrid

A 28 de Juny de 1917 – El sr.Manuel Solà Garcia, veí de Sant Just Desvern, convoca a la gent del poble a un sopar popular i ball de saló posterior, amb la voluntat de constituir un Ateneu, un centre cultural, artístic, educatiu per tothom, amb l’assistència de les autoritats locals i els vilatans de Sant Just

 

A 28 de Juny de 2017 – 1er acte commemoratiu del sopar de l’Ateneu de Sant Just Desvern amb un sopar popular i ball de saló posterior a la sala cinquantenari, amb l’assistència de les autoritats locals, antics presidents de l’entitat i més de 150 vilatans de Sant Just

 

Al igual que fa 100 anys, es va fer un sopar típic de “festa major”:

-de primer, uns entremesos amb ensaladilla russa, embotits i formatge

-de segon, un deliciós pollastre amb prunes i pinyons

-de postre, coca amb xocolata

 

Tots vàrem veure un bon vi blanc i un bon vi negre del Celler del Masroig, un celler centenari de la comarca del Priorat, perfecte per menjar els entremesos i el pollastre

 

Pel brindis de celebració que millor fer-ho amb un bon vi escumós o xampany, com deien fa 100 anys, del Penedès, tot bevent-nos un Llopart Brut Nature Reserva, de les Caves Llopart de Subirats, un celler amb 130 anys d’història i creu de Sant Jordi 2017

 

I quina coca de poma i pinyons amb xocolata més bona!!

 

Desprès la Orquestrina La Bonaigua ens va amenitzar amb vals, pas doble, tango, polca, americana, masurca, bolero, fox-trot i vals jota, ballables per tots els que volien ballar

Entrades relacionades